Odunpazarı’nda cadde ve sokaklar özel karışımlarla yıkanmaya devam ediyor

Odunpazarı’nda cadde ve sokaklar özel karışımlarla yıkanmaya devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi, Covid-19 (korona) virüse karşı Odunpazarı Bölgesi genelinde yürüttüğü temizlik çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Cadde ve sokaklar, sokağa çıkmanın yasak olduğu günler de dahil düzenli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkanıyor.

Odunpazarı Belediyesi, yeni tip korona virüse yönelik tedbir çalışmaları kapsamında temizlik ve dezenfekte uygulamalarına devam ediyor. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, aile sağlığı merkezleri, camiler, cemevleri, huzurevleri ve sığınma evlerinde dezenfeksiyon çalışmaları yapan Odunpazarı Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın 31 ilde aldığı sokağa çıkma yasağının uygulandığı günler de dahil düzenli olarak cadde ve sokakları özel karışımlarla yıkıyor.

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında; cadde, sokak ve mahalleler özel karışımlarla yıkanıyor. Ana arterlerden başlayarak temizlik çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, mahalle ve sokaklarda yıkama işlemine devam ediyor.

ÇÖP ÇIKARMA SAATLERİNE UYALIM!

Odunpazarı genelinde geri dönüşüm ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini kaydeden yetkililer, koronavirüse karşı vatandaşların kişisel temizliğin yanı sıra çevre temizliğine de önem vermesi gerektiğini belirtti. Yetkililer, vatandaşlardan çöp çıkarma saatlerine riayet etmesini istedi.

• Odunpazarı’nda cadde ve sokaklar özel karışımlarla yıkanmaya devam ediyor
28.04.2020 13:13