PARK VE YEŞİL ALAN YAPIMI

Odunpazarı Belediyesi sınırları dahilinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak için imar planında park, rekreasyon, çocuk oyun alanı, spor alanı olarak ayrılan ve mülkiyeti Belediyemize ait yerlerin, hemşehrilerimizin talepleri ve yatırım programları doğrultusunda; hemşehrilerimizin ihtiyaçları da dikkate alınarak projelendiriyoruz. Sonrasında arazi hazırlıkları, yapısal ve bitkisel peyzaj çalışmaları, spor alanları (basketbol, tenis, voleybol, futbol vb.) çalışmaları,  elektrik ve sıhhi tesisat çalışmaları ve kent mobilyaları montajı ile söz konusu alanlara yeni park, yeşil alan, ağaçlandırma alanı, çocuk oyun alanı, spor alanı oluşturuyoruz.
Hemşehrilerimiz, yeni park ve yeşil alan taleplerini, aşağıdaki iletişim bilgilerine iletebilirler.
Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü
Santral: (0222) 229 05 04
Fax:       (0222) 229 03 31

Halk Masası: 444 26 00
e-Posta: halkmasasi@odunpazari.bel.tr

Söz konusu başvurular, alanın imar planındaki durumu, mülkiyet durumu, bölge ihtiyaçları yatırım ve çalışma programımız doğrultusunda değerlendirilmektedir.