YEŞİL ALANLARDA HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI

Odunpazarı Belediyesi sınırları içerisinde Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün sorumluluğunda bulunan park, rekreasyon, çocuk oyun alanı, spor alanı, yeşil alan, cadde ve sokaklarda ikinci şahıslarca hasar verilen ve Müdürlüğümüz sorumluluğunda bulunan her türlü kent mobilya donatıları, yeşil alanlar, ağaçlar, elektrik, sıhhi tesisat gibi mal ve malzemelerde, saha ekiplerimizce inceleme sonucunda hasar tespiti yapılarak; Belediyemiz Encümeninde karar alınarak, hasar bedeli tahsil ediliyor.

Hemşehrilerimiz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz sorumluluğunda bulunan park, rekreasyon, çocuk oyun alanı, spor alanı, yeşil alan, cadde ve sokaklarda ikinci şahıslarca hasar verilen alanları aşağıdaki iletişim bilgilerine iletebilir.
Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü
Santral: (0222) 229 05 04