Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

SAĞLIK ODUNPAZARI BELEDİYESİ İLE EVİNİZDE (SOBE)

Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde (SOBE)

Odunpazarı Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Evde Bakım Hizmetleri Birimi’ne bağlı çalışan SOBE mahallelerde yaptığı sağlık taramaları ardından ihtiyaç analizleri çıkararak ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet sunuyor. Kurulduğu günden bugüne kadar binlerce kişiye ulaşan SOBE, kişisel bakım ihtiyaçları ve sağlık desteğinin yanı sıra tadilat, boya – badana ve gıda yardımı da yaptı. SOBE, COVİD-19 (Koronavirüs) salgınında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Daha önce tespit edilen evlerde ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan SOBE, sıcak yemek ihtiyacı olduğu belirlenen vatandaşların günlük yemek ihtiyacını da karşılıyor.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.