2020 MART AYI MECLİS GÜNDEM MADDELERİ

2020 Mart Ayı Meclis Gündem Maddeleri

İ L A N

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Odunpazarı Belediye Meclisimiz; 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20’inci maddesi uyarınca;  02 Mart 2020 Pazartesi günü saat 17.30’da yapılacak olan Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 5’inci birleşim 1’inci oturumuna ait ekteki gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere; Odunpazarı Belediye Meclisi toplantı salonunda toplanacaktır. 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 21’inci maddesi gereğince; Sayın Değerli Halkımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize duyurulur.

1-   Belediyemiz sınırları içerisinde yer alan Karatepe, Kireç, Çavlum, Kargın ve Yörükkırka Mahalleleri için talep edilen, bilirkişilerin muhtarlıktan alınan bilgiler doğrultusunda; Orman Kadastrosu ve 2/B madde uygulamasında görev yapmak üzere her birim için bilirkişi vasfına haiz 1 (bir) asil ve 1 (bir) yedek bilirkişi seçilmesi ile ilgili Başkanlık yazısı.

2-   Mülkiyeti Belediyemize ait Mamuca 9590 ada, 18 parsel 244,00 m² miktarlı taşınmazın satışına ilişkin Başkanlık yazısı.

3-   Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi No: 81/A (Hamamyolu Köprüsü altında bulunan) taşınmazın, kadınların sosyal ve ekonomik platformda aktif olarak yer edinmeleri ve el emeği göz nuru eserlerini satabilmeleri için, Belediyemiz sınırları içinde bulunan Kadın El Sanatları üreticilerine tahsis edilmesi amacıyla, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18/e ve 38. maddeleri gereğince; Belediye Başkanı Av. Kazım KURT' a yetki verilmesine ilişkin Başkanlık yazısı.

4-   Mülkiyeti Belediyemize ait Akarbaşı Mahallesi 13349 ada, 3 parsel, 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkındaki Kanunun geçici 8. maddesi uyarınca; Belediyemizin vadesi geçen ve 7020 ile 7143 sayılı Kanunlara göre taksitlendirilmiş ecrimisil borçlarına karşılık mahsup yapılacağından,          5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin (e) fıkrası gereğince; Belediye Başkanı Av. Kazım KURT'a yetki verilmesine ilişkin Başkanlık yazısı.

5-   Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıl Kutlaması için oluşturulan logonun, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18/n maddesi gereğince kabul edilmesi ve 2020 yılı süresince; Belediyemizin tüm etkinlik program ve yazışmalarında kullanılması ile ilgili Başkanlık yazısı.

6-   Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Yenidoğan Mahallesi, Kıbrıs Caddesi-Menekşegiller Sokak ve tapunun 19 N-3B pafta no, 8220 ada, 8 parselinde kayıtlı imar planında konut bölgesinde bulunan arsada yapılacak taşınmazın zemin katında işyeri yapılmasına ilişkin Başkanlık yazısı.

7-   Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Karapınar Mahallesi, Kıbrıs Caddesi-Güllüdere Sokak ve tapunun 19 N-3A pafta no, 9038 ada, 20 parselinde kayıtlı imar planında konut bölgesinde bulunan arsada yapılacak taşınmazın zemin katında işyeri yapılmasına ilişkin Başkanlık yazısı.

8- Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Yıldıztepe Mahallesi, Kaplanlı Caddesi ve tapunun 19 M-3A-4B pafta no, 5412 ada, 6 parselinde kayıtlı imar planında konut bölgesinde bulunan arsada yapılacak taşınmazın zemin katında işyeri yapılmasına ilişkin Başkanlık yazısı.

9-Erenköy Mahallesi, 19 N 2b pafta, 16523 ada, 13-14-15 parsellere ilişkin Başkanlık yazısı.

10-Gündoğdu (Karacahüyük) Mahallesi, 19 O 2a pafta, 5723 ada, 5-6 parsellere ilişkin Başkanlık yazısı.

11-Karapazar Mahallesi, 12 pafta, 1588-1589 parsellere ilişkin Başkanlık yazısı.

12- 75.Yıl (Kanlıpınar) Mahallesi, 18 R 4d pafta, 184 ada, 1 parselde yer alan trafo alanının kaldırılması ile 3 adet trafo alanının imar planlarına işlenmesine ilişkin Başkanlık yazısı.