Odunpazarı 2019’u Komiklasik ile uğurluyor

Odunpazarı Belediyesi, başarı ile yürüttüğü Oda Müziği Konserleri serisi 2019’u Komiklasik ile uğurluyor.

Odunpazarı 2019’u Komiklasik ile uğurluyor

Odunpazarı Belediyesi, yılın son Oda Müziği Konseri olan Komiklasik ile sanatseverlerin karşına çıkıyor. Klasik Müzik ve Mizah gösterisi olan Komiklasik’te viyolada Efdal Altun, piyanoda Özgür Ünaldı, kemanda Hakan Şensoy klasik müziği bir başka yorumlayarak izleyicileri hem müziğe hem kahkahaya doyuruyor. Müziğin yanı sıra mizahi yönüyle de öne çıkan gösteri KomiKlasik 28 Aralık Cumartesi Günü saat 20.00’de Çağdaş Sanatlar Galerisinde sanatseverlerle buluşacak.

Yılın son sanat etkinliğine katılmak isteyen sanatseverler, davetiyelerini Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nden (YKSM) temin edebilecekler.

• Odunpazarı 2019’u Komiklasik ile uğurluyor
27.12.2019 13:58