Odunpazarı’nda komisyon üyeleri seçildi

Odunpazarı’nda komisyon üyeleri seçildi
Odunpazarı Belediye Meclisi Nisan Ayı olağan meclis toplantısı 8’inci birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un başkanlığında gerçekleşti.

19 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında üç kişilik Belediye Encümen Üyeliği seçimi ile İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Hukuk Komisyonu; Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu, Parklara İsim Verilmesi Komisyonu, İçkili Yerler Tespit Komisyonu ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu için üye seçimleri yapıldı.

Belediye Encümeni’ne Mahmut Çakmak, Gülvezir Özdamar, Dilaver Atay seçilirken, İmar Komisyonu’na Önder Tuna, Mehmet Uzun, Hüseyin Erdemir, Adem Kara, Nuri Temizsoy seçildi.  Seçim yapılan diğer komisyonlara ise şu isimler seçildi:
Plan ve Bütçe Komisyonu: Bekir Sıtkı Saraç, Gülten Seber, Sedat Ayhaner, Ahmet Yapıcı, Mustafa Ünal.
Hukuk Komisyonu: Aydı Ünlüce, Emre Genç, Cevdet Karanfil, Kazım Sert Kaya,  Sedat Halaç.
Çevre, Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu: Gülten Seber, Yavuz Metin, Dilaver Atay, Sıtkı Karaca, Süleyman Kılınç.
Parklara İsim Verilmesi Komisyonu: Mustafa Kosku, Bekir Sıtkı Saraç, Gülvezir Özdamar, Hatice Kozan, Mustafa Toraman .
İçkili Yerler Tespit Komisyonu: Dilaver Atay, Emre Genç, Bekir Sıtkı Saraç, Nurettin Ördek, Ahmet Özdamar.
Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu: Gülten Seber, Emre Genç, Yavuz Metin, Hayrettin Esen, Hatice Kozan.
  • Odunpazarı’nda komisyon üyeleri seçildi
02.04.2018 18:58