Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI ATLETİZM TAKIMINDAN SELKA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Odunpazarı Atletizm Takımından Selka'ya teşekkür ziyareti

12 Nisan 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı, Selka Şirketler Gurubunu ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı ziyarette, Başkan Kurt Selka Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Kaya’ya atletizm takımının Ankara’da kazandığı birincilik kupasını takdim etti. 

Yetiştirdiği sporcularla Türkiye ve Eskişehir atletizmine önemli katkılarda bulunan Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı, sponsoru olan Selka Şirketler Gurubunu ziyaret etti. Sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan ziyarete Odunpazarı Belediyesi Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunparıspor Kulübü Başkanı Nihat Çuhadar, Odunpazarı Belediyesi Atletizm Takımı’nın sporcuları ve yöneticileri ile Selka Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yenal Kaya katıldı.

Odunpazarıspor atletlerinin performansını memnuniyetle takip ettiklerini söyleyen Kaya, Eskişehir’in ve Odunpazarı’nın adını tüm Türkiye’ye duyurdukları için Başkan Kurt ve sporcuları tebrik etti. Odunpazarı Belediye Atletizm Takımı’nı desteklemeye devam edeceklerini kaydeden Kaya, sporcuların başarılarına katkı sağlamaktan şirket olarak çok memnun olduklarının altını çizdi.

Eskişehir’de spora olan ilginin artması için çalıştıklarını belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi bünyesinde yer alan atletizm takımına verdiği destekler için Kaya’ya teşekkür etti.

Başkan Kurt, Kaya’ya atletizm takımının Ankara’da yapılan Bölgesel Kros Ligi guruplarında kazandığı Birincilik Kupası’nı takdim etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.