Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN KURT’A ZİYARET

Başarılı sporculardan Başkan Kurt’a ziyaret

19 Ocak 2021 Salı

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü (EGES) Başkanı Ercan Güner ve EGES’in başarılı sporcuları Nurbanu Helvacı ile Cemal Kömürcü Başkan Kurt’u ziyaret etti. Güner, Helvacı ve Kömürcü kendilerine ve engelli bireylere verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür ederken, Başkan Kurt da Odunpazarı Belediyesi’nin engellilere ve sporculara desteğinin devam edeceğini söyledi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü (EGES) Başkanı Ercan Güner ve EGES’in başarılı sporcuları Judo Türkiye 3’üncüsü Nurbanu Helvacı, futbol forvette Gol Kralı Cemal Kömürcü ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt Helvacı ve Kömürcü’nün başarı hikâyesini dinledi.



Başarılı sporcular Helvacı ve Kömürcü, Başkan Kurt’a kendilerini başarıya götüren çalışmalarını anlattı. Helvacı ve Kömürcü, görme engellerinin başarının önünde bir engel olmadığını kaydetti. EGES’in çalışmaları hakkında Başkan Kurt’a bilgi veren EGES Başkanı Ercan Güner, Başkan Kurt’a engelli bireyler ve sporculara verdiği destek için teşekkür etti. 7-14 Ocak’ın Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası olduğunu belirten Güner, yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları anlattı. Ulaşım, istihdam, eğitim, spor gibi birçok alanda sorunlar yaşadıklarına değinen Güner, toplumdaki her bireyin temel hak ve özgürlüklere eşit olarak erişme hakkı olduğuna dikkat çekti.

Güner, Helvacı ve Kömürcü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin engelli bireylerin yaşadıkları sorunları ortadan kaldırmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi. Helvacı ve Kömürcü’nün başarısının diğer engelli bireylere örnek olması gerektiğini vurgulayan Başkan Kurt, “Helvacı ve Kömürcü’nun başarıları bize gurur veriyor. En çok da yılmadıkları ve azmettikleri için kendilerini kutluyorum. Bu başarılar diğer engelli kardeşlerimize örnek olmalı. Odunpazarı Belediyesi olarak biz, engelli dernekleri ve spor kulüplerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.   

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.