Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ENGELSİZ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE ATÖLYE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde atölye çalışmaları devam ediyor

28 Eylül 2021 Salı

Engelsiz bir Odunpazarı için çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, özel gereksinimli bireyler için gerçekleştirdiği etkinliklere Yenikent Mahallesi Seramik Park'ta bulunan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi'nde devam ediyor. Özel gereksinimli bireylerin bir araya gelerek sosyalleşmesi, iletişim kurabilmesi, fiziksel gelişimlerinin sağlanması, bireysel becerilerini ve özgüvenlerini geliştirmesi için çalışmalar yapan Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi, çeşitli alanlarda atölye çalışmaları düzenliyor.

PAYLAŞMAYI VE DAYANIŞMAYI ARTTIRIYOR

Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi'nde özel gereksinimli bireylere yönelik el becerilerini geliştirmeye yönelik atölye çalışmaları düzenleniyor. Alanında uzman eğitmenler tarafından her gün gerçekleştirilen el becerisi atölye çalışmalarında, özel gereksinimli bireylerin bilişsel ve mental gelişimlerine yardımcı olmak, iletişim becerilerini, paylaşma ve dayanışmayı artırmak hedefleniyor.

El becerisi atölye çalışmasının yanı sıra özel gereksinimli bireylere yönelik, Salı günleri 13:30-15:00 arasında spor, Çarşamba günleri saat 13.30- 15.00 arası ritim, Perşembe günleri saat 13.30-15.00 koro ve Cuma günleri 13:30-15:00 arasında modern dans ve halk dansları atölyeleri düzenleniyor. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.