Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ZABITA EKİPLERİ ‘KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA’ DA MÜCADELE EDECEK

Zabıta Ekipleri ‘kayıt dışı istihdamla’ da mücadele edecek

27 Ekim 2021 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Ekipleri, bölge genelinde gerçekleştirdikleri denetimlerde artık kayıt dışı istihdam ile ilgili olarak da işlem yapacak. 

Odunpazarı Bölgesi’ndeki denetimlerini sürdüren Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimler sırasında artık istihdama yönelik bilgileri de denetleyecek. Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nden Odunpazarı Belediyesi’ne gönderilen ve “Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele” konulu yazı kapsamında, Zabıta ekipleri bundan sonra gerçekleştirdikleri denetimlerde kayıt dışı istihdamla mücadele ile ilgili işlemleri de denetleyecek. Ekipler, denetimler sırasında iş yeri sahibi, işyeri çalışanı ayrımlı kimlik bilgileri, çalışılan yerin unvanı ve açık adresi gibi bilgiler dahilinde tutanak tutacak. Ekipler tarafından tutulan bu tutanaklar, ardından da Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne gönderilecek. 

Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele için hazırlanan Kanun, Yönetmelik ve Tebliğ gereğince; Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele ile ilgili işlemlerin yapılabilmesi için bu denetimler, Zabıta ekipleri tarafından sürekli ve düzenli olarak gerçekleştirilecek. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.