Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

YUKARIILICALILAR KOCA ÇINARLARI MİSAFİR ETTİ

Yukarıılıcalılar Koca Çınarları misafir etti

15 Ağustos 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri, Yukarıılıca Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Koca Çınarlar, keyifli bir gün geçirdi. Koca Çınarlar, “Bize bu fırsatı tanıyan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve konuk severliği için Yukarıılıcalılara teşekkür ederiz” dedi. 

Odunpazarı Belediyesi’nin Gültepe Mahallesi Üniversite Evleri’nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi, Yukarıılıca Mahallesi’ne gezi düzenledi. Odunpazarı mahalle muhtarları Odunpazarı Belediyesi’nin birimlerine yaptıkları ziyaret sırasında Üniversite Evleri’nde bulunan Koca Çınar Yaşam Merkezi 2’ye gitmiş, merkez müdavimlerini Yukarıılıca Mahallesi’ne davet etmişti. Bu davet üzerine Yukarıılıca Mahallesi’ne giden Koca Çınarlar, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalleyi gezen, mahalle sakinleri ile sohbet eden Koca Çınarlara, Yukarıılıcalı kadınlar gözleme pişirdi. 

Keyif dolu bir gün geçiren Koca Çınarlar, ev sahipliği için Yukarıılıca Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Koca Çınarlar, “Havaların ısınması ile çeşitli yerlere geziler düzenliyoruz. Bizim için de değişiklik oluyor. Bize bu fırsatı tanıyan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a ve konuk severliği için Yukarıılıcalılara teşekkür ederiz” dedi. 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.