Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

UĞUR MUMCU PARKI’NDA ÇOCUKLAR PEDALLADI

Uğur Mumcu Parkı’nda çocuklar pedalladı

21 Eylül 2021 Salı

Odunpazarı Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Bulvarı’nda bulunan Uğur Mumcu Parkı’nda çocuklar için bisiklet etkinliği düzenlendi.

Ulusal koordinatörlüğü Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen Avrupa Hareketlilik Haftası, Odunpazarı'nda 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor. Bu yılki teması ‘Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ olan Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısı ile Odunpazarı Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı kreşlerdeki öğrencilerin katılımı ile Uğur Mumcu Parkı’nda bisiklet etkinliği ile yapıldı. Uğur Mumcu Parkı’nda oluşturulan bisiklet parkurunda, erken yaşta çocukları bisiklete özendirme ve sağlıklı yaşam bilinci oluşturma amacıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklara ayrıca trafik kuralları ve güvenli sürüş eğitimi verildi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Avrupa Hareketlilik Haftası, 22 Eylül Çarşamba günü saat 18:00’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Uğur Mumcu Parkı’ndan başlayıp, Kanlıkavak Parkı’nda bitecek olan ve Odunpazarı Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu işbirliği ile düzenlenen Arabasız Gün “İki Teker Bize Yeter” etkinliği ile devam edecek. Yapılacak bisiklet turunun ardından saat 19:00’da Kanlıkavak Parkı’nda modern dans ve spor etkinliği ile beraber sokak müzisyenleri dinletisi yapılacak.

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.