Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

TÜRKİYE MUHTARLAR FEDERASYONU GENEL BAŞKANI BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Başkan Kurt’u ziyaret etti

18 Kasım 2021 Perşembe

Türkiye Muhtarlar Federasyonu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Refik Özaydın, Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Şeker Mahalle Muhtarı Canan Arı ve Akçağlan Mahalle Muhtarı Ali İrfan İbiş ile Erenköy Mahalle Muhtarı Osman Çalış katıldı. 

Özünal, Türkiye Muhtarlar Federasyonu olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Başkan Kurt’a bilgi verdi. Muhtarlara verdiği destekler için Başkan Kurt’a teşekkür eden Özünal, Odunpazarı Belediyesi’nin desteğini muhtarlar olarak her zaman yanlarında hissettiklerini söyledi. Belediyelerin, muhtarlarla işbirliği yapmasının önemini belirten Özünal, bu konuda Odunpazarı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar sebebi ile Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kurt, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve beraberindekilere teşekkür etti. Kamu hizmetlerinin etkin ve verimli sunulması noktasında muhtarların önemli bir role sahip olduğunu belirten Başkan Kurt, “Her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde sorumluluk üstlenen, vatandaşın derdine derman olmak isteyen muhtarlarımızın bizler de her daim yanındayız” dedi. 

Ziyaretin sonunda Türkiye Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Ramazan Özünal, Başkan Kurt’a Teşekkür Belgesi takdim etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.