TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Bilişim Derneği’nden Başkan Kurt’a teşekkür ziyareti

14 Temmuz 2021 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Eskişehir Şube Başkanı Barış Günaydın ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Günaydın, 1971 yılında kurulan ve 50. yılını kutlayan Türkiye Bilişim Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Kurt'un her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu ifade eden Günaydın, Odunpazarı Belediyesi ile ortak projeler geliştirmek istediklerini söyledi.

Başkan Kurt, Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şube Başkanı Barış Günaydın’a ziyareti için teşekkür ederek,  çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Günaydın, Türkiye Bilişim Derneği’nin kuruluşunun 50. yılı anısına Başkan Kurt’a plaket takdim etti.