Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

SEN DE BİR KUCAK DOLUSU MUTLULUĞA DESTEK OL!

Sen de bir kucak dolusu mutluluğa destek ol!

9 Mart 2023 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi, sosyal ve derman belediyecilik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz alışveriş yapmasını sağladığı Halk Market için tüm hayırseverlere bağış çağrısı yaptı. Odunpazarı Belediyesi, gerçekleşecek bu bağışlarla hem Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara hem de deprem mağduru vatandaşlara destek olacak. 

Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarına yepyeni bir boyut kazandırdığı “Halk Market”, kurulduğu günden bugüne kadar geçen sürede binlerce ihtiyaç sahibinin imdadına yetişti. Halk Market, Şubat ayında yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası Eskişehir’e gelen deprem mağduru vatandaşlar ve yaklaşan Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak erzak kolileri için, “Bir Kucak Dolusu Mutluluğa Destek Ol” sloganıyla bağış çağrısında bulundu.

“Bir Kucak Dolusu Mutluluğa Destek Ol” sloganıyla hazırlanacak erzak kolileri içerisinde; sıvı yağ, nohut, kuru fasulye, kırmızı mercimek, pirinç, bulgur, salça, tuz, un, çay, şeker, zeytin, makarna, şehriye gibi temel gıda malzemelerinin olduğunu ifade eden yetkililer, bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşların (0222) 240 70 70 – 0 533 401 01 77 numaralı telefonları arayabileceklerini ya da Gökmeydan Mahallesi Şehit Öğretmen Mustafa Coşkun Sokak No:1 Gelişim Sitesi adresinde bulunan Halk Market’e giderek bağışlarını yapabileceklerini belirtti. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.