Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

RÖLYEF ATÖLYESİNİN KARMA SERGİSİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Rölyef Atölyesinin karma sergisi vatandaştan tam not aldı

8 Haziran 2022 Çarşamba

Kısa adı OMEK olan Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları bünyesinde açılan Rölyef Atölyesi Karma Sergi açtı. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde açılan sergide, Rölyef kursiyerlerinin yıl boyunca atölyede ürettikleri eserler yer aldı. Sergi açılışına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 

Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK) bünyesinde açılan onlarca atölyeden biri de Rölyef Atölyesi oldu. Eğitmenliğini Yaşar Girgin’in yaptığı Rölyef Atölyesi, yıl boyunca atölyede yaptıkları eserleri Hasan Polatkan Kültür Merkezinde açtıkları karma sergi ile vatandaşların beğenisine sundu. 21 öğrencinin eserlerinin yer aldığı sergide, 83 eser bulunuyor. 

Sergi açılışında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Rölyef atölyesi eğitmeni Yaşar Girgin ve kursiyerlere verdikleri emek için teşekkür etti. Bu kursları vatandaşlar hem boş zamanları iyi değerlendirsin hem yeni sanat türlerini öğrensin hem de yaptıkları eserler ile ev ekonomilerine katkı sağlasınlar diye açtıklarını belirten Başkan Kurt, “Öncelikle hocamıza, katılan bütün arkadaşlara ve emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte bunu nasıl ekonomik hale dönüştürürüz, bunun çalışmasını yapmalıyız. Sürdürülebilir olması önemli. Yapıp kenara koymak ya da arşive atmak çok mantıklı bir şey değil. Biz, bu yaptığınız ürünlerin sizlere ekonomik olarak katkı sunmasını istiyoruz. Ellerinize sağlık” dedi.  

Konuşmaların ardından Başkan Kurt, sergiye katılanlarla birlikte Rölyef Sergisini gezdi. Eserlerin sahiplerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Kurt, eser sahiplerinden uyguladıkları teknikleri öğrendi. Rölyef Sergisi, sergiye katılanlardan tam not aldı. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.