Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

PİYANO ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM YIL SONU KONSERİ

Piyano öğrencilerinden muhteşem yıl sonu konseri

19 Haziran 2022 Pazar

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Piyano Atölyesi öğrencileri, yıl sonu konseri gerçekleştirdi. Piyanoda birbirinden zor ve güzel eserleri çalan öğrenciler, dinleyenleri mest etti. 

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Piyano Yıl Sonu Konserine, çok sayıda Eskişehirli sanatsever katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan piyano atölyelerinde eğitim alan katılımcıların hazırladığı konser, dinleyenlere adeta müzik ziyafeti sundu. 

Eğitmenliğini Gamzesu Kayış ve Ilgaz Tuç’un yaptığı piyano atölyesinde yaklaşık 1 yıl boyunca eğitim alan öğrenciler, hünerlerini sergiledi. Birbirinden güzel ve zor eserlere piyano ile hayat veren öğrenciler, dinleyicinin büyük beğenisini topladı. Piyano atölyesi öğrencilerinden Gürkan Aktan, kendi yazdığı ve Kül No.1 adını verdiği eseri dinleyicilerle paylaştı. 

Konser sonrasında konuşan Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, piyano atölyesi eğitmenleri ve öğrencilerine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un teşekkürlerini iletti. Engin, her dalda sanatın ve sanatçının destekçisi olmayı sürdüreceklerini kaydetti.  

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.