Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI SPOR MİNİK KIZLAR HENTBOL TAKIMI ESKİŞEHİR ŞAMPİYONU OLDU

Odunpazarı Spor Minik Kızlar Hentbol Takımı Eskişehir Şampiyonu oldu

1 Nisan 2022 Cuma

Türkiye  Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2021-2022 Minik Kızlar Hentbol Eskişehir Şampiyonasına katılan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü (Odunpazarı G.S.K) Minik Kızlar Hentbol Takımı, tüm rakiplerini alt ederek Eskişehir Şampiyonu oldu. Odunpazarı G.S.K Minik Kızlar Hentbol Takımı, 10-14 Nisan’da Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek olan Türkiye Finallerine katılacak. 

Türkiye Hentbol Federasyonunun 2021-2022 sezonu faaliyetlerinden olan Küçük Kızlar Hentbol Birinciliği tamamlandı. İl birinciliği maçlarında Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü (Odunpazarı G.S.K) Minik Kızlar Hentbol Takımı, Anadolu Üniversitesi A ve B Takımı ile Eskişehir Küçük Kız Takımı mücadele etti. Odunpazarı G.S.K Minik Kızlar Hentbol Takımı, tüm maçları kazanarak Eskişehir Şampiyonu oldu. Odunpazarı G.S.K Minik Kızlar Hentbol Takımı, 10-14 Nisan’da Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek olan Türkiye Finallerine katılacak. 

“GURURLU VE MUTLUYUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Adnan Evren Olcay, “Üst üste başarılar yaşadık. Önce Kadın Hentbol Takımımız, ardında da Minik Kızlar Hentbol Takımımız bize büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Ben Minik Kızlar Hentbol Takımımızı kutluyorum. Şimdi önümüzde 10-14 Nisan’da Kahramanmaraş’ta oynanacak finaller var. Yoğun bir çalışma sürecine gireceğiz. Ben takım arkadaşlarımıza güveniyorum. Onlar her zorluğun üstesinden kolaylıkla gelebilirler” dedi.  
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.