Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI SPOR ÇALIŞMALARINI PARKLARA TAŞIDI

Odunpazarı spor çalışmalarını parklara taşıdı

29 Haziran 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerini sürdürüyor. Birçok branşta düzenlenen spor etkinlikleri, kadınlardan büyük ilgi görüyor. Kadınlar, hayata ve güne spor yaparak başlıyor. 

Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerine devam ediyor. Gerçekleştirdiği yıl sonu gösterisi ile salonlardaki spor etkinliklerini tamamlayan Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, spor çalışmalarını ‘Spor Özgürlüktür!’ sloganıyla parklara taşıdı. Haftanın 5 günü 6 farklı parkta gerçekleşen spor çalışmalarına kadınlar büyük ilgili gösteriyor. 

Alanında uzman spor antrenörleri tarafından gerçekleştirilen spor etkinliklerinde, kadınlar hayata ve güne sporla başlıyor. Etkinlikler, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09.00’da Bilgi Parkı; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 08.00’de Kentpark; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09.00’da Selami Vardar Parkı; Salı ve Perşembe günü saat 09.00’ da Uğur Mumcu Parkı; Salı ve Perşembe günü saat 09.00’da Yenikent Turgay Topsakaloğlu Parkı ile Pazartesi ve Çarşamba günü saat 09.00’da Üniversite Evleri Halk Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 

DÜZENLİ YAPILAN SPOR İNSANLARIN ÖZGÜVENİ ARTTIRIYOR!

Sabah yapılan sporun beyin sağlığına faydalı olduğunu söyleyen yetkililer, düzenli yapılan sporun insanların özgüvenini de arttırdığı ifade etti. Sabah erken saatlerde spor yapan insanların, geç saatlerde spor yapanlara göre daha kaliteli uyku düzenine sahip olduğuna dikkat çeken yetkiler, “Beyin bu sayede daha uyanık kalır ve daha hızlı çalışır. Sabah sporu hayatlarımızı pozitif ölçüde etkiler” dedi.

KADINLAR KAZIM KURT’A TEŞEKKÜR ETTİ

Pandemi döneminde spordan uzak kaldıklarını dile getiren kadınlar, güne sporla başlamanın kendilerine hem fiziksel hem de zihinsel anlamda büyük katkı sağladığını kaydetti. Kadınlar, kendileri için bu tür etkinlikler düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.