Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Odunpazarı Personeline İlk Yardım Eğitimi verildi

30 Kasım 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, hizmet içi eğitimler kapsamında personele, meydana gelebilecek iş kazalarında erken ve bilinçli müdahalelerin yapılabilmesi amacıyla “İlk Yardım Eğitimi” verdi.

Odunpazarı A.Ş tarafından Gökmeydan Ek Hizmet binasında verilen eğitime belediye birimlerinden personeller katıldı. Belediye personeline maketler üzerinde kalp masajı, suni solunum, yaralı veya hastayı taşıma teknikleri gibi konularda uygulamalar yaptırıldı.

Belediye personeline ayrıca “Hasta / yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi”, “Temel yaşam desteği”, “Kanamalarda ilk yardım teknikleri”, “Yaralanmalarda ilk yardım teknikleri”, “Yanık, donma ve sıcak çarpmalarında ilk yardım teknikleri”, “Kırık, çıkık ve burkulmalarda ilk yardım teknikleri”, “Bilinç bozukluklarında ve zehirlenmelerde ilk yardım teknikleri”, “Hayvan ısırmalarında ilk yardım teknikleri”, “Göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçması durumunda ilk yardım teknikleri”, “Boğulmalarda ilkyardım teknikleri” ve “Hasta, yaralı taşıma teknikleri” konularında bilgiler verildi.

İlk yardım eğitimlerinin önemine değinen yetkililer, gerçekleştirilen eğitimlerin devam edeceğini belirtti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.