Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDAN REHABİLİTASYON MERKEZLERİNE ZİYARET

Odunpazarı’ndan rehabilitasyon merkezlerine ziyaret

28 Şubat 2021 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, engelli bireyler ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, rehabilitasyon merkezleri yöneticileri ile yaşadıkları sorunlar hakkında konuştu. 

Odunpazarı Belediyesi, rehabilitasyon merkezleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, rehabilitasyon merkezleri yöneticileri ile buluştu. Engelli bireylerin yaşadıkları sorunlar hakkında rehabilitasyon merkezleri yöneticileri ile sohbet eden personel, COVİD-19 (koronavirüs) salgını döneminde rehabilitasyon merkezlerinde yaşanan problemler hakkında notlar aldı. Rehabilitasyon merkezleri yöneticilerinin şikâyet ve taleplerini de dinleyen personel, notlar alarak, ilgili birimleri bilgilendirdi.

Odunpazarı Belediyesi’nin rehabilitasyon merkezleri ile irtibat halinde olmaya devam edeceğini belirten Kadın ve Aile Müdürlüğü personeli, rehabilitasyon merkezlerine verdikleri desteğin devam edeceğini kaydetti. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, engelli bireyler ile ilgili çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.  

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.