Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI’NDA ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Odunpazarı’nda Şubat ayı meclis toplantıları başladı

2 Şubat 2023 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi 2023 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3’üncü birleşim 1’inci Oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Gündem maddelerine geçmeden önce Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin Tekstil Atölyesi kurduğunu duyurdu. Meclis üyelerine, bu atölyede üretilen ürünleri gösteren Başkan Kurt, Tekstil Atölyesinde hem belediye personelinin giysilerini hem de belediyenin ihtiyacı olan diğer materyallerin üretilmeye başlandığını söyledi. Başkan Kurt, “Bundan sonra iş elbiselerini kendimiz üreteceğiz. En çok ihtiyacımız olan bayrağın da üretimine başladık. Çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca toplantıda, meclis üyelerine Odunpazarı Belediyesi Tekstil Atölyesinde üretilen mendil ve fularlar hediye edildi. 

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 11 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddelerinden ‘Kayıp ve Buluntu Eşya Uygulama Yönetmelik Taslağı’ ile ilgili komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi. Geri kalan 10 günden maddesi ise ilgili komisyonlara gönderildi. 

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 06 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 17.00’de yapılmasına karar verildi.  
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.