ODUNPAZARI’NDA MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Odunpazarı’nda Mayıs ayı meclis toplantıları tamamlandı

13 Mayıs 2022 Cuma

Odunpazarı Belediyesi 2022 yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 10’uncu Birleşim 1’inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında 11 gündem maddesi görüşüldü. Bir önceki meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen; 2021 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabıyla ilgili gündem maddesi, meclis toplantısının öne çıkan maddesi oldu. Görüşülen gündem maddelerinden 9’u oy birliği ile kabul edilirken, Odunpazarı Belediyesinin 2021 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabının da olduğu 2 gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Odunpazarı Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 01 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 17.00’de Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda yapılmasına karar verildi.