Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI “KADINA ŞİDDETE DUR” DEDİ

Odunpazarı “kadına şiddete dur” dedi

25 Kasım 2021 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi, ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında farkındalık etkinlikleri düzenliyor. Odunpazarı Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, Emek, Vişnelik ve Ihlamurkent semt pazarlarındaki tezgâhlara koyulmak üzere “Kadına Şiddete Son, Yalnız Değilsin” yazılı pankartlar dağıttı. 

Pazar tezgâhlarına koyulan pankartlar hakkında vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi’nin bu uygulamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, pankartların konulmasının toplumun aydınlatılması anlamında önemli olduğunu ifade etti. Kadına şiddetin önüne geçilmesi için toplumun her fırsatta bilinçlendirilmesinin önemine vurgu yapan Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenledikleri bu etkinlik nedeni ile vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydetti.

YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Pazar tezgâhlarına dağıtılan pankartlarda ayrıca Odunpazarı Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün irtibat numarası da yer aldı. Yetkililer, herhangi bir şiddet durumunda kadınların yalnız olmadığını ve her zaman Odunpazarı Belediyesi’nin yanlarında olduğunu hatırlattı.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.