ODUNPAZARI ÇOCUKLARIN YANINDA

Odunpazarı çocukların yanında

21 Kasım 2021 Pazar

Odunpazarı Belediyesi Emek Gençlik Merkezi’nde ilk ve orta öğrenim öğrencilerine yönelik derslerine yardımcı olmak için destek atölyeleri açtı. Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen atölyelere, öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un vurguladığı “Eşit, laik, bilimsel ve kaliteli bir eğitim her çocuğun hakkıdır” ilkesinden yola çıkan Odunpazarı Belediyesi 2,3,4,6,7,8 ve 9. sınıf öğrencilerine derslerinde destek olmak için çeşitli branşlarda atölyeler düzenliyor. İngilizce, Türkçe-edebiyat, matematik, sosyal bilgiler, fen bilgisi, biyoloji, tarih-coğrafya alanlarında düzenlenen ve ücretsiz olan atölye çalışmalarına, öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Emek Mahallesi Şanlıer Sokak No: 7 Kat 2 adresinde bulunan Emek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen destek atölyeleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında 0 (222) 250 05 52 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir.