Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Odunpazarı Belediyesi’nden vatandaşlara aşure ikramı

12 Ağustos 2022 Cuma

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Odunpazarı’nın çeşitli bölgelerinde aşure dağıtıyor. Belediye, 71 Evler ve Erenköy Mahalleleri ile Organize Sanayi Sitesi ve Eskişehir KOBİ Sanayi Bölgesi’nde aşure dağıttı. Aşure dağıtımına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure pişirdi. Aşevi tarafından hazırlanan aşureler, ekipler tarafından Kırmızıtoprak Mahallesi Pazaryeri, 71 Evler Terzi Evleri Cami, 75. Yıl KOBİ Cami, Organize Sanayi Cami ve Erenköy Fatih Cami’nde vatandaşlara ikram edildi. 

Aşurelerin dağıtıldığı noktalara gelen vatandaşlar, aşure dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Aşurelerini alan vatandaşlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Aşevi çalışanlarına teşekkür etti. Koronavirüs önlemlerine uygun olarak gerçekleştirilen aşure dağıtımında, sosyal mesafe, maske ve eldiven kullanımına dikkat edildi. Yetkililer, Odunpazarı Belediyesi’nin 16.08.2022 Salı günü Aşevi’nde ve Erdal İnönü Halk Merkezi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara aşure dağıtımı yapılacağını belirtti.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.