Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER İÇİN ÖRNEK PROJE

Odunpazarı Belediyesi’nden özel gereksinimli bireyler için örnek proje

23 Ocak 2023 Pazartesi

Özel gereksinimli bireyler ile ilgili çalışmalarını ‘Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde yürüten Odunpazarı Belediyesi, engelli ve otizmli bireylere yönelik yeni proje için kolları sıvadı. Dünya Bankası tarafından finanse edilecek “Odunpazarı Engelsiz Yaşam ve Otizm Merkezi Projesi” için Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Odunpazarı Belediyesi Çankaya Mahallesi’ne Odunpazarı Engelsiz Yaşam ve Otizm Merkezi yapıyor. Şahin Tepesi Mevkiinde yer alacak Odunpazarı Engelsiz Yaşam ve Otizm Merkezi Projesi, İlbank’tan onay aldı. Dünya Bankası’nın finanse edeceği proje için, Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda halkın katılım toplantısı yapıldı. Toplantıya; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları, demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Çankaya Mahalle Muhtarı Cemil Öztürk, Karapınar Mahalle Muhtarı Mustafa Gazi Uzun, Alanönü Mahalle Muhtarı Musa Yeler, Osmangazi Mahalle Muhtarı Muzaffer Çimen, İlbank tarafından danışmanlık hizmeti vermesi için görevlendirilen 2U1K Mühendislik ve Danışmanlık A.Ş yetkilileri ile aileler katıldı.  

KATILIMCILARA PROJE İLE İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

2U1K Mühendislik ve Danışmanlık A.Ş yetkilileri proje ile ilgili katılımcılara bir sunum yaptı. Projenin Eskişehir’de ikamet eden engelli bireylere hizmet vermek üzere hayata geçireceğini söyledi. Projenin engelli bireylerin ve ailelerinin rehabilitasyon süreci için tasarlandığını dile getiren yetkililer, projenin atölyeler, sağlık destek hizmetleri, kişisel bakım ve psiko-sosyal destek hizmetlerinin yanı sıra yatılı ve gündüz bakım hizmetleri de sunacağını kaydetti. Sunumum ardından 2U1K Mühendislik ve Danışmanlık A.Ş yetkilileri ile Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Birgül Alpat, katılımcılarının sorularını cevapladı. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.