ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDE CUMHURİYET COŞKUSU SÜRÜYOR

Odunpazarı Belediyesi’nde Cumhuriyet coşkusu sürüyor

24 Ekim 2023 Salı

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılını büyük bir coşkuyla karşılamaya devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi, bu önemli tarihi dönemi kutlamak amacıyla belediyenin ana hizmet binasını Türk bayrakları ile süsledi. Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini temsil eden bu bayraklar, belediye binasını görsel bir şölen haline getirerek Cumhuriyet coşkusunu yansıtıyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bu görsel şölenin halkı bir araya getirip milli birlik ve beraberliği güçlendireceğini vurguladı.  Odunpazarı Belediye Binasının Türk bayraklarıyla donatılmasıyla Cumhuriyetin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlama hazırlıklarının başladığını belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin bu anlamlı adımının Cumhuriyetin kutlamalarına duyulan heyecanı yükselttiğini belirtti.