Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI 5 ÇUVALA KADAR MOLOZLARI ÜCRETSİZ TOPLUYOR

Odunpazarı 5 çuvala kadar molozları ücretsiz topluyor

2 Aralık 2021 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi, rutin şekilde yaptığı temizlik hizmetlerinin yanında moloz ve hafriyatları da topluyor. Belediye ekipleri, ev veya işyerlerinde yapılan tadilatlar sonrasında çıkan hafriyat ve molozları bulundukları yerden alarak çevre kirliliğinin önüne geçiyor.  

Ekiplere bildirilen tadilat atıkları, 5 çuvala kadar ücretsiz olarak toplanıyor. 5 çuvalı geçen tadilat atıkları ise Odunpazarı Belediye Meclisinin kararı doğrultusunda ücret karşılığında alınarak bertaraf tesislerine götürülüyor. 

Konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer, çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, “Vatandaşların, belediyemize müracaat etmeleri durumunda, 5 çuvalın altındaki hafriyat ve moloz atıklarını ücretsiz olarak; 5 çuvalı geçen atıkları ise belirli bir ücret karşılığında alıyoruz. Odunpazarı Belediyesi olarak yaşadığımız alanların daha temiz bir görünüme sahip olmasını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. 

Odunpazarı Belediyesi sınırları içinde bulunan çuvallanmış olan hafriyat ve moloz atıklarının alınması için mesai saatleri içerisinde 0 (222) 250 43 46 numaralı telefonu arayabilir veya 0 (552) 250 43 46 Numaralı WhatsApp hattından Odunpazarı Belediyesi Alo Atık Hattı’na ulaşabilirsiniz.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.