Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

NEFES TEKNİKLERİ ATÖLYESİ İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Nefes Teknikleri Atölyesi için başvurular başladı

27 Ekim 2021 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, nefes teknikleri atölyesi düzenliyor. Zihinsel ve bedensel olarak birçok hastalık üzerinde etkili olan nefes teknikleri atölyesi, Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde başlıyor. Ön kayıtla başvuru yapılabilecek Nefesin Mucizesi ‘Nefes Teknikleri Atölyesi’ için son başvuru tarihi 7 Kasım 2021 Pazar. 

NLP Uzmanı Esin Makineci’nin yapacağı atölye çalışmalarında, doğru nefes alma ve nefes verme teknikleri gösterilecek. Ücretsiz olarak yapılacak Nefesin Mucizesi ‘Nefes Teknikleri Atölyesi’, 8 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayacak. Atölye çalışmaları 3 hafta boyunca her pazartesi gerçekleştirilecek. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ve pandemi süreci tedbirleri kapsamında, atölye çalışmalarına sınırlı sayıda katılımcı kabul edilebilecek. 

Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde düzenlecek atölye çalışması hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 10:00-21:00 saatleri arasında 0 (222) 500 00 19 numaralı telefonu arayabilir.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.