Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

MÜZELER 24 KASIM’DA ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ OLACAK

Müzeler 24 Kasım’da öğretmenlere ücretsiz olacak

22 Kasım 2022 Salı

Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi’ne ait müzeler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ‘öğretmenlere’ ücretsiz olacak. 

Eskişehir’in en çok turist alan bölgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi’ne ait müzeler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı ile 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle öğretmenler tarafından ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Eskişehir’in en çok turist alan bölgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Odunpazarı Belediyesi’ne ait Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Müzesi, Ahşap Eserler Müzesi, Yeşil Efendi Konağı Atatürk ile Bir Gün Müzesi, Sıcak Cam Atölyesi ve Odunpazarı Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’nin 24 Kasım’da öğretmenler tarafından ücretsiz ziyaret edilebileceği bildirildi. 

Odunpazarı Belediyesi’ne ait müzelerin Pazartesi günleri hariç hafta içi 10.00-17.00, hafta sonu ise 09:00 – 17:00 saatleri arasında açık olduğunu belirten yetkililer, müzelerin bu süreler içinde ziyaret edilebileceğini kaydetti.  Yetkililer, müzelerin öğle molası saatinde de açık olduğunu dile getirdi.  

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.