Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

LGS DESTEK ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

LGS Destek Atölyeleri başlıyor

7 Ekim 2021 Perşembe

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Odunpazarı Belediyesi, Liselere Giriş Sınavı (LGS) Destek Atölyeleri açacak. Emek Gençlik Merkezi’nde ücretsiz olarak yapılacak atölye çalışmaları, 16 Ekim Cumartesi günü başlayacak.

Odunpazarı Belediyesi, Emek Mahallesi Şanlıer Sokak No: 7 Kat 2 adresinde bulunan Emek Gençlik Merkezi’nde 8. sınıf öğrencileri için LGS Destek Atölyeleri açıyor. Kontenjanla sınırlı olan LGS Destek Atölyeleri için son başvuru tarihi 15 Ekim 2021 Cuma. 

Türkçe, matematik, sosyal bilgiler ve fen bilgisi alanında düzenlenecek olan LGS Destek Atölyelerinde çalışmalar, 16 Ekim Cumartesi günü başlayacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle pandemi süreci tedbirleri kapsamında, atölye çalışmalarına sınırlı sayıda öğrenci kabul edilebilecek. Emek Gençlik Merkezi’nde yapılacak olan LGS Destek Atölyeleri çalışmaları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar hafta içi 08:00-18:00 saatleri arasında 0 (222) 250 05 52 numaralı telefonu arayabilirler.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.