Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KOCA ÇINARLARDAN ÖRNEK DAYANIŞMA

Koca çınarlardan örnek dayanışma

17 Ocak 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi’nin Üniversite Evleri Kadir Akkaş Halk Merkezi içine açtığı Koca Çınar Yaşam Merkezi-2 müdavimi kadınlar, örnek bir dayanışmaya imza attı. Koca Çınar Yaşam Merkezi-2 müdavimi kadınlar, bir araya gelerek çocuklar için hırka, yelek ve kazak ördü. Bu hırka, yelek ve kazakları ise ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Halk Market’e bağışladı. 

Odunpazarı Belediyesi, Üniversite Evleri’nde Kadir Akkaş Halk Merkezi ve Oyuncak Kütüphanesi’nin bulunduğu binaya Koca Çınar Yaşam Merkezi’nin ikincisini açtı. Kıdemli vatandaşların üretmeleri ve eğlenmeleri için çeşitli aktivitelerin düzenlendiği Koca Çınar Yaşam Merkezi-2’de, Koca Çınarlar örnek bir çalışmaya imza attı. 

Koca çınarlar, çocuklar için kazak, yelek ve hırka ördü. Ördükleri bu el emeği göz nuru kazak, yelek ve hırkaları ise ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak üzere Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal yardım modeli olan Halk Market’e bağışladı. 

Koca çınarlara bu anlamlı bağışları için teşekkür eden Odunpazarı Belediyesi Halk Market yetkilileri, Koca çınarların bu bağışı ile onlarca çocuğun soğuktan korunmasına katkı sunduğunu söyledi. Yardımseverlere çağrıda bulunan yetkililer, daha çok çocuğa ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istediklerini vurguladı. Yardımsever vatandaşlardan özellikle gıda, temizlik malzemeleri ve kıyafet bağışı beklediklerini kaydeden yetkililer, Halk Market’e yapılan bağışların tamamının, yılsonunda ödenen kurumlar vergisi ve gelir vergisinden düşülebildiğinin de altını çizdi.

Halk Market’e bağış yapmak isteyen hayırsever vatandaşlar (0222) 240 70 70 numaralı telefonu arayabilir ya da Gökmeydan Mahallesi Şehit Öğretmen Mustafa Coşkun Sokak NO:1 Gelişim Sitesi adresinde bulunan Halk Market’e giderek bağışlarını yapabilir.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.