Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KAZIM KURT TALAT TEMEL LOJİSTİK’İ ZİYARET ETTİ

Kazım Kurt Talat Temel Lojistik’i ziyaret etti

23 Şubat 2024 Cuma

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Talat Temel Lojistik Firmasını ziyaret etti. Emekçilerle bir araya gelen Başkan Kurt, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde destek istedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sabahın erken saatlerinde Eskişehir Toptancılar İş Merkezi’nde (ESTİM) bulunan Talat Temel Lojistik Firmasını ziyaret etti. Talat Temel Lojistik emekçileriyle buluşan Başkan Kurt, kolaylıklar diledi. Bir süre emekçilerle sohbet eden Başkan Kurt, emekçilerin taleplerini dinledi. Sordukları sorulara cevap verdi. 

31 Mart Yerel Seçimlerinin genel seçim niteliğinde olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, bu nedenle seçimlerin çok önemli olduğunu kaydetti. Türkiye ekonomisinin iyi yönetilemediğini kaydeden Başkan Kurt, bu yönetememe durumunun devletin tüm mekanizmalarına sirayet ettiğini ifade etti. 10 yılda iktidarın tüm baskı ve engelleme çalışmalarına rağmen başarılı işler yaptıklarını anlatan Başkan Kurt, bu çalışmaları tasarruf ederek gerçekleştirdiklerini anlattı. 10 yılda Odunpazarı’nda yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Kurt, Odunpazarı’nda yapmak istedikleri daha çok iş olduğunu söyledi. Başkan Kurt, emekçilerden Odunpazarı’nda kendisi, Tepebaşı’nda Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde de Ayşe Ünlüce’ye destek istedi.  

Başkan Kurt’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Talat Temel Lojistik emekçileri, Başkan Kurt’a Yerel Seçimlerde başarılar diledi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.