Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KAZIM KURT ESNAF SARAYINI ZİYARET ETTİ

Kazım Kurt Esnaf Sarayını ziyaret etti

31 Ocak 2024 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir’in ilk alışveriş merkezi olan Esnaf Sarayı’nı ziyaret etti. Başkan Kurt, Esnaf Sarayı Yöneticileri, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşla sohbet etti. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Pazar yerlerini, sokak ve caddeleri gezen Başkan Kurt, son olarak Eskişehir’in ilk alışveriş merkezi olan Esnaf Sarayı’nı gezdi. Önce Esnaf Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Uğur ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Kurt, ardından da Esnaf Sarayı’nda yer alan iş yerlerini ziyaret etti. Esnaf Sarayında yer alan iş yerlerini tek tek gezerek esnafın halini hatırını sordu, işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar dileyerek, istek, şikâyet ve önerilerini dinledi.

O sırada Esnaf sarayında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Kurt, vatandaşın dertlerini dinleyerek, talep ve önerilerini aldı. Esnaf Sarayı Yöneticilerine, esnafa ve vatandaşlara ilgileri için teşekkür eden Başkan Kurt, “Esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz.  Semt pazarlarında ve mahallelerde esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Bu ziyaretlerimiz sırasında da alışveriş yapan hemşehrilerimize buluşuyoruz. Esnafımızla da hemşehrilerimizle de uzun uzun sohbet ediyoruz. Herkesin derdi aynı zamlar, yüksek gelen faturalar ve ısınma giderleri. Etiketler el yakıyor. Eskişehir’de ekmeğe zam geldi. 1 Şubat’tan itibaren 200 gram ekmek 8 lira, 230 gram ekmek ise 9 liradan satılacak. Vatandaş kuru ekmeğe bile hasret kalacak. Vatandaşımız zamlardan şikâyetçi, alım gücünün kalmadığını söylüyor. Esnaf ise satış yapamamaktan dert yanıyor. Bu böyle gitmemeli. 31 Mart Yerel Seçimleri hükümeti frenlemek ve yanlış yaptığını göstermek için çok önemli” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.