Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KAZIM KURT EMKO’YA KREŞ YAPIYOR

Kazım Kurt EMKO’ya kreş yapıyor

24 Ocak 2024 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nın yeni kreşini Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapacak. EMKO’ya yapılacak kreş için 26 Ocak Cuma günü saat 10.30’da temel atma töreni gerçekleştirilecek. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Vizyon Projelerde yer alan kreş sözünü yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Kurt, Odunpazarı’nın yeni kreşini Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi’ne (EMKO) yapacak. Tek katlı olması planlanan kreşte 6 sınıf olacak. Kreşte yaklaşık 120 öğrenci eğitim görecek. EMKO’ya yapılacak kreş için 26 Ocak Cuma günü saat 10.30’da temel atma töreni yapılacak. Kütüphane, yemekhane ve bahçe alanın da olacağı kreş, 75.Yıl Mahallesi Eceabat Sokak üzerinde (Türk Telekom Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yanı) yer alacak. 

Odunpazarı’na kreş yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Cumhurbaşkanı tarafından yayınlanan Tasarruf Tedbirleri Genelgesi bizim kreş yapmamızı yasakladı. Bu genelgede şöyle diyor; ‘Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında hiçbir suretle hizmet binası, lojman, her ne adla olursa olsun memur evi, kamp, kreş, eğitim, dinlenme ve benzeri sosyal tesis ve bunlarla ilgili arsa ve arazi satın alınmayacak, kamulaştırılmayacak, yeni kiralama yapılmayacak ve yeni inşaata başlanmayacak.’ Biz bunu aşmanın yollarını bulduk. Odunpazarı’na yeni kreşler kazandırdık. Biz sözümüzün arkasındayız. Haier Europe ve Emko ile birlikte EMKO’ya kreş yapıyoruz. Eskişehir’e, Odunpazarı’na, çocuklarımıza hayırlı olsun. Bize destek verdikleri için hem kendi adıma hem de bu kreşte eğitim görecek çocuklarımız için Haier Europe’ye ve EMKO’ya teşekkür ediyorum.” dedi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.