Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

KAZIM KURT 100. YIL KÜLTÜR MERKEZİ ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Kazım Kurt 100. Yıl Kültür Merkezi çalışmalarını denetledi

22 Şubat 2024 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘Vizyon Projeler’ içinde yer alan ve adı Odunpazarı Belediyesi Meclisince Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi olarak değiştirilen Yenikent Kapalı Pazaryeri ve Kültür Merkezi’nin çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Sık sık inşaat alanında denetimler gerçekleştiren Başkan Kurt, çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alıyor. 

Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür Merkezi’nin inşaat alanına giden Başkan Kurt, inşaat alanını gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Kurt’a Odupazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Adnan Evren Olcay ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti. Başkan Kurt, birim müdürleri ve diğer yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

YAKLAŞIK 80 BİN KİŞİYE HİTAP EDECEK
100. Yıl Kültür Merkezi’nin Yenikent, Yıldıztepe, Gültepe, Büyükdere ve Çankaya mahalleleri başta olmak üzere yaklaşık 80 bin kişiye hitap eden bir merkez haline geleceğini vurgulayan Başkan Kurt, “Yenikent’te inşaatı devam eden 100. Yıl Kültür Merkezi’mizdeki çalışmaları yerinde inceledim. Kültür Merkezi ve Pazar Yerimizi en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız. 6 katlı olacak olan bu tesiste otopark, alışveriş merkezi, pazar yeri, çok amaçlı bir salon, düğün salonları ve çatı katında da bir restoranımız olacak. Yenikent ve çevre mahallelerimiz önemli bir merkeze kavuşacak” dedi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.