Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

İSPİNOZ ULUSAL KARMA VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

İspinoz Ulusal Karma Voleybol Turnuvası sona erdi

16 Mayıs 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Spor Şenliği kapsamında gerçekleştirilen İspinoz Ulusal Karma Voleybol Turnuvası sona erdi. Mehmet Terzi Spor Salonunda gerçekleşen turnuvaya Tavşanlı, Uşak, Afyon, Eskişehir ve Akşehir’den sporcular katıldı. Turnuvanın kazananı ise dostluk oldu. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 19 Mayıs Spor Şenliği, İspinoz Ulusal Karma Voleybol Turnuvası ile devam etti. Odunpazarı Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle düzenlenen turnuvaya Tavşanlı, Uşak, Afyon, Eskişehir ve Akşehir’den sporcular katıldı. 2 gün süren müsabakalarda,  65 sporcu ter döktü. Kadın ve erkek kategorilerinde gerçekleşen müsabaka sonunda kazanan dostluk oldu. Müsabakaya katılan illere hatıra kupası ve katılım belgesi verildi. 

19 MAYIS SPOR ŞENLİĞİ ATA’YA SAYGI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ İLE DEVAM EDECEK

19 Mayıs Spor Şenliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramında saat 09.30’da Kent Ormanında Ata’ya Saygı Doğa Yürüyüşü ile devam edecek.  Şenlik kapsamında 21 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30’da Eskişehirspor Tesislerinde Futbol Turnuvası, 22 Mayıs Pazar günü ise saat 10.30’da Mehmet Terzi Spor Salonunda Minikler Hentbol Turnuvası gerçekleştirilecek.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.