Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

İNGİLİZCE VE MATEMATİK ATÖLYELERİNE YOĞUN İLGİ

İngilizce ve matematik atölyelerine yoğun ilgi

26 Eylül 2021 Pazar

Odunpazarı Belediyesi, aydınlık Türkiye’nin geleceği olan gençler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gençler için çeşitli atölyeler açan, gençlerin bir araya gelerek sosyalleşmesi için birçok etkinlik düzenleyen Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri çalışmalarına devam ediyor. 

Emek Gençlik Merkezi’nde düzenlenen İngilizce ve matematik atölyeleri çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Çok sayıda öğrencinin katıldığı İngilizce ve matematik atölyelerinde çocuklar, okulda gördükleri dersleri pekiştirmelerinin yanı sıra pandemi sebebi ile eksik kaldıkları konuları tamamlıyorlar. 

HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALDIK

Odunpazarı Belediyesi’nin çocukların okullardaki derslerine yardımcı olmak için bu atölyeleri ücretsiz olarak düzenlediğini belirten yetkililer, koronavirüse karşı her türlü önlemi aldıklarını ifade etti. Odunpazarı Belediyesi olarak amaçlarının sadece çocukların, atölye çalışmaları ile derslerindeki eksikleri gidermesi olmadığını söyleyen yetkililer, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar da edinebilecekleri sosyal bir çevre içerisinde yer almalarını hedeflediklerinin altını çizdi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.