Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

HALK MARKET’E YILIN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ ÖDÜLÜ

Halk Market’e Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi ödülü

8 Kasım 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi’nin ‘paranın ve kredi kartının geçmediği market’ olarak bilinen sosyal yardım modeli Halk Market, bir ödüle daha layık görüldü. Halk Market, 54 kategoride ödülün verildiği Eskişehir Başarı Ödülleri’nde Beyond Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Kategorisinde ‘halk oylaması’ ile ödül aldı. .  

En iyilerin seçildiği Eskişehir Başarı Ödülleri’nin ödül töreninin sunuculuğunu Soner Yüksel ve Özge Ulusoy yaparken, geceye Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra siyaset, medya ve cemiyet hayatından birçok kişi katıldı. Gece de Odunpazarı Belediyesi Halk Market, Beyond Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Kategorisinde ‘halk oylaması’ ile ödüle layık görüldü. Ödülü Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Beyond yönetim kurulu başkanı Bayram Selvi’den aldı. 

“ESKİŞEHİRLİLERİN KATKISIYLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜYORUZ”

Ödül töreninde konuşan Başkan Kurt, Halk Market’i ödüle layık gören herkese teşekkür etti. Başkan Kurt, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir, mantığıyla ortaya koyduğumuz bir sosyal belediyecilik anlayışı ile Halk Market’i kurduk. 6 yıldır da bütün Eskişehirlilerin katkısıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben, bunun takdir edilmesini çok önemli buluyorum. Hepinizi de Halk Market’e desteğe davet ediyorum.” 

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.