Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

GAZETECİLERDEN BAŞKAN KURT’A BASIN BÜROSU TEŞEKKÜRÜ

Gazetecilerden Başkan Kurt’a Basın Bürosu teşekkürü

9 Mart 2021 Salı

Eskişehir’de görev yapan gazeteciler, gazetecilerin mesleklerini rahatça yapabilmeleri Serbest Basın Bürosu açan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. Gazeteciler, Başkan Kurt’a lületaşından tespih hediye etti. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gazetecilerle serbest basın bürosunda bir araya geldi. Gazetecilerle sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen Başkan Kurt’a gazetecilerin de bir sürprizi vardı. Gazeteciler, mesleklerini rahatça yapabilmeleri için açılan Serbest Basın Bürosu nedeniyle Başkan Kurt’a teşekkür etti. Başkan Kurt’un her zaman kendilerine destek verdiğini belirten gazeteciler, Serbest Basın Bürosu’nun özellikle pandemi döneminde işlerini çok kolaylaştırdığını söyledi. Gazeteciler, pandemi döneminde evden çalışmak zorunda kaldıkları ya da gazeteye gidecek zamanları olmadığında haberlerini Odunpazarı Belediyesi Serbest Basın Bürosunda yazdıklarını anlattı. 

Gazeteciler adına Başkan Kurt’a lületaşından tespih hediye eden İstikbal Gazeteci Muhabiri Ali Naki Erdoğan, Başkan Kurt’a hem kendilerine verdiği destek hem de Serbest Basın Bürosu için teşekkür etti.

Gazetecilere bu nazik hediyesi için teşekkür eden Başkan Kurt, gazetecilerin baskıya uğramadan, işlerini özgürce yapabilmeleri için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.  
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.