Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ERBALDER BAŞKAN KURT’U ZİYARET ETTİ

ERBALDER Başkan Kurt’u ziyaret etti

3 Kasım 2021 Çarşamba

Eskişehir Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği (ERBALDER) Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete ERBALDER Yönetim Kurulu Başkanı Neziha Bilen ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Dernek ve çalışmaları hakkında Başkan Kurt’a bilgi veren Neziha Bilen, konuk severliği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Başkan Kurt ile Odunpazarı Belediyesi ve ERBALDER’in ortaklaşa yapabileceği projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Bilen, “Başkan Kurt her zaman en büyük destekçilerimizden oldu. Kendisine bize verdiği destek ve konuk severliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretleri için ERBALDER Yönetim Kurulu Başkanı Neziha Bilen ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başkan Kurt, demokratik kitle örgütlerinin kitlelerin sesi olduğunu söyledi. Doğrudan demokrasinin temeli olan demokratik kitle örgütlerine verdikleri desteği sürdüreceklerini kaydeden Başkan Kurt, ERBALDER Başkanı Neziha Bilen ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.