Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ENSTRÜMAN KURSİYERLERİNDEN MUHTEŞEM YIL SONU KONSERİ

Enstrüman kursiyerlerinden muhteşem yıl sonu konseri

16 Haziran 2022 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ney, ud, bağlama ve vurmalı çalgılar atölyesi katılımcıları tarafından, Enstrüman Kursiyerleri Yıl Sonu Konseri gerçekleştirildi.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen Enstrüman Kursiyerleri Yıl Sonu Konserine, çok sayıda Eskişehirli sanatsever katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan bağlama, ney, ud ve vurmalı çalgılar atölyelerinde eğitim alan katılımcılarının hazırladıkları gösteri, izleyenlere coşkulu bir gece yaşattı. Farklı bölgelerden çeşitli eserlerin seslendirildiği ve çalındığı konser, izleyicilerden tam not aldı. 

Sahnede ilk performansı ney öğrencileri sergiledi. Ardından da ud öğrencileri sezon boyunca aldıkları eğitimin hakkını vererek güzel bir performansa imza attı. Ud öğrencilerinin ardından bağlama atölyesi öğrencileri performans sergiledi. Solo konserlerinde gerçekleştiği bağlama performansının hemen arkasından vurmalı çalgılar atölyesi performanslarını sergiledi. Vurmalı çalgılar atölyesi öğrencileri adeta ritim şovu yaparken dinleyiciler de kendilerini bu şova kaptırdı.  

Enstrüman Kursiyerleri Yıl Sonu Konseri sonunda sahneye çıkan Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, enstrüman atölyesi kursiyerlerine ve eğitmenlerine verdikleri emek için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt adına teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi’nin sanatın her dalına destek vermeye devam edeceğini ifade eden Engin, Yıl Sonu Konserini dinlemeye gelen Eskişehirli sanatseverlere Başkan Kurt’un sevgi ve selamlarını iletti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.