Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE SON TARİH 1 HAZİRAN

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinde son tarih 1 Haziran

22 Mayıs 2026 Cuma

Odunpazarı Belediyesi, 2026 yılına ait Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi birinci taksit ödemeleri için son tarihin 1 Haziran Pazartesi olduğunu duyurdu. Belediye yetkilileri, vatandaşların son gün yoğunluğu yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamaları çağrısında bulundu.

Vatandaşların işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmesi amacıyla Odunpazarı Belediyesi Gelirler Müdürlüğü’nün bayram tatilinde de hizmet vereceği açıklandı. Emlak Vergisi, İlan ve Reklam Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri için belediye vezneleri belirli tarihlerde açık olacak.

Buna göre; 25 Mayıs Pazartesi günü 09.00–16.00 saatleri arasında, 26 Mayıs Salı günü 09.00–12.00 saatleri arasında ve 31 Mayıs Pazar günü 09.00–16.00 saatleri arasında Odunpazarı Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda bulunan vezneler vatandaşlara hizmet verecek. Tepebaşı Belediyesi’nde bulunan vezne ise 31 Mayıs Pazar günü 09.00–16.00 saatleri arasında açık olacak. 

Ödemelerini dijital ortamda yapmak isteyen vatandaşlar ise işlemlerini, “www.odunpazari.bel.tr” adresindeki “Online Hizmetler” menüsü üzerinden ya da e-belediye sistemi aracılığıyla kolaylıkla gerçekleştirebilecek.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, vergi ödemelerinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına vatandaşların belirtilen tarihlere dikkat etmelerini istedi.

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.