CEREN ÖZDEMİR GENÇLİK MERKEZİ'NDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Ceren Özdemir Gençlik Merkezi'nde çalışmalar başlıyor

4 Ekim 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi'nde atölye çalışmalarına katılmak isteyen gençler için kayıtlar başladı. Atölyelere kayıt yaptırmak için son tarih 14 Ekim Perşembe. Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde yeni dönem çalışmaları başlıyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan atölye çalışmaları için kayıtlar başladı. İşaret dili, ses eğitimi, bağlama, İngilizce, karakalem resim, diksiyon, temel oyunculuk, fotoğrafçılık, kısa film, metin ve senaryo yazarlığı ile modern dans gibi atölyelerin açıldığı Ceren Özdemir Gençlik Merkezi'nde kayıtlar, 14 Ekim Perşembe günü sona erecek. Atölyelerden 15–30 yaş arası katılımcılar faydalanabilecek. Atölyelere kayıt yaptırmak isteyenlerin, İstiklal Mahallesi Başarılı Sokak'ta bulunan Ceren Özdemir Gençlik Merkezi'ne başvurmaları gerekiyor. Modern dans atölyesine katılmak isteyenler için ise ön seçim yapılacak. Atölye çalışmaları hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, hafta içi 10:00-21:00 saatleri arasında 0 (222) 500 00 19 numaralı telefonu arayabilir. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan atölyelerde başvuru sayısı sınırlı olacak. Çalışmalarda İçişleri Bakanlığı’nın Koronavirüs önlemleri için yayınladığı genelgeye uygun olarak aşı ve PCR test kuralları geçerli olacak.