Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

CEREN ÖZDEMİR ADALAR GENÇLİK MERKEZİ AVRUPA GENÇLİĞİ İLE BULUŞTU

Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi Avrupa gençliği ile buluştu

4 Kasım 2021 Perşembe

Birçok ülkeden gençler, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası nedeniyle bir araya geldi. Çevrimiçi gerçekleşen toplantıya Eskişehir’den Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde gençler katıldı. 

Bu yıl ‘Çevreyi korumak: yerel topluluklar harekete geçiyor’ teması ile düzenlenen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nde gençler, yaşıtları ile online bir konferansta bir araya geldi. Ukrayna’dan Fastiv ve Mykolaiv, Polonya’dan Walcz, Almanya’dan Kassel şehirlerinin yer aldığı çevrimiçi konferansa Türkiye’den de Odunpazarı Belediyesi Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi’nden gençler katıldı.

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nda, gençler arasında bir etkileşim ağı oluşturan Fastiv Şehir Bölgesel Topluluğu’nun düzenlediği online konferansta gençler, çevre sorunlarını tartıştı. İnsan yaşamının neden olduğu iklim değişikliğinin etkilerinin üstesinden gelmek ve işbirliği kurmak için gerçekleştirilen konferansta, gençler yaşanan sorunları masaya yatırdı. Tüm dünya devletlerinin yaşanan iklim felaketini önlemek için daha güçlü adımlar atması gerektiğinin vurgulandığı konferansta, ortak bir proje fikri geliştirilerek, yerelde ve genelde masaya yatırılan projelerin gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.