Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ÇAĞDAŞ SANATLAR GALERİSİ SANAT YOLCULUĞUNA “HAYAL HECE” İLE DEVAM EDECEK

Çağdaş Sanatlar Galerisi sanat yolculuğuna “Hayal Hece” ile devam edecek

27 Nisan 2022 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, sanat yolculuğuna Özgür Soğancı’nın “Hayal Hece” sergisi ile devam edecek. 11 Mayıs Çarşamba Günü açılışı yapılacak olan sergi, 10 Haziran’a kadar gezilebilecek. 

Kapılarını 2017 yılında “Salvador Dali / Zodyak-Pantagruel” Sergisi ile açan Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, bugüne kadar 23 sergiye ev sahipliği yaptı. Odunpazarı’nda hayat sanat birlikteliğini sağlayan Çağdaş Sanatlar Galerisi, sanat serüvenine Özgür Soğancı’nın “Hayal Hece” adını verdiği sergi ile devam ediyor. 

2022 yılının ikinci sergisi olan  “Hayal Hece” adlı serginin küratörlüğünü Vildan Dülgeroğlu yapıyor. 11 Mayıs Çarşamba günü saat 18.30’de açılacak olan sergi, 10 Haziran’a kadar gezilebilecek. 

Sergide, sanatsal üretim süreçlerinde kendi sınırlarını, hayallerini ve dilin tuhaf yapısını sorgulayarak anlamlandırması üzerinden retrospektif bir dille mekansallaşması anlatılıyor. Hayal ile gerçek arasına sıkışan netliği, ayırt etmek için geriye bakmayı amaçlayan sanatçı, gerçeğin ötesindeki dünyanın mutluluğunu yansıtıyor.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.