Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BELEDİYE-İŞ’DEN BAŞKAN KURT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Belediye-İş’den Başkan Kurt’a teşekkür ziyareti

19 Eylül 2021 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türk-İş’e bağlı  Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi ile bir araya geldi. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak ve iş yeri temsilcileri katıldı.

Odunpazarı Belediyesi’nin iştiraki Odunpazarı A.Ş’nin 1290 işçisi ve belediyeye bağlı daimi 89 işçi için Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) ve Türk İş’e bağlı Belediye İş Sendikası arasında imzalanan iki yıllık toplu iş sözleşmesi için Başkan Kurt’a teşekkür ziyaretinde bulunan Azak, Başkan Kurt’a toplu sözleşme sırasında sergilediği emek eksenli tavır nedeni ile teşekkür ederek, “Başkan Kurt, bugüne kadar hep işçiden yana oldu. Her zaman işçi haklarını savundu. Bu toplu sözleşmede de bunu en iyi şekilde gördük” dedi. 

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kurt, emeği ile geçinenlerin ülke yönetiminde söz sahibi olması gerektiğini söyledi. Başkan Kurt, “Toplu iş sözleşme görüşmelerinde, olgun ve uzlaşmacı bir sendikacılık örneği gösteren Belediye-İş Eskişehir Şubesine teşekkür ediyorum” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.