Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT ZEYNEP BEBEĞİN BEBEK MEVLİDİNE KATILDI

Başkan Kurt Zeynep bebeğin bebek mevlidine katıldı

29 Kasım 2022 Salı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Erenköy Sezai Aksoy Halk Merkezi’nde ailesi tarafından Zeynep Elisa Yılmaz için düzenlenen bebek mevlidine katıldı. Başkan Kurt, Zeynep bebeğe, sağlıklı, mutlu uzun bir hayat diledi. 

‘Halk İçin Halk Merkezleri’ sloganı ile 16 ayrı mahallede 17 halk merkezi açan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, her fırsatta halk merkezlerinin halkın merkezleri olduğunu vurguluyor. Mahalle sakinlerinin kullanımında olan bu merkezlerde, vatandaşlar doğum günlerinden, nişana, diş buğdayına kadar birçok kutlama töreni ya da çeşitli toplantılar düzenliyor.  Son olarak Erenköy Sezai Aksoy Halk Merkezinde 40 günlük olan Zeynep Elisa Yılmaz’ın bebek mevlidi düzenlendi. Mevlide; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra mahalle sakinleri katıldı. 

Mevlit öncesinde Sezai Aksoy Halk Merkezi, balonlarla süslendi. Mevlide katılan Başka Kurt, Zeynep bebek ve ailesi ile fotoğraf çektirerek, Zeynep bebeğe anne ve babası ile birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diledi. 

HALKIN MERKEZLERİ, ONLARIN KULLANIMINA AÇIK!

Halk merkezlerinin kapılarının her zaman vatandaşlara açık olduğunu belirten Başkan Kurt, “Bu merkezlerimiz hemşehrilerimizin. Burada doğum günü kutluyor; nişan, diş buğdayı törenleri düzenliyorlar. Hatta kadınlar günlerini merkezlerimizde yapıyor. Halkın merkezleri, onların kullanımına açık. 16 mahallede 17 halk merkezimiz var, halk merkezlerinin sayısını artıracağız. Bugün de Zeynep bebek için bir araya geldik. Onun bebek mevlidine katıldık. Ben Zeynep bebeğe anne ve babası ile birlikte sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum” dedi.  

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.